Biram ovih tmurnih dana lakove koje ću da namažem i nekako se uvek hvatam za kutiju u kojoj mi stoje one zimske nijanse – bordo, crne, teget, šućmuraste. “E nećemo više tako”, prošlo mi je kroz glavu dok sam iz one druge, letnje kutije uzimala ovog jarko crvenog lepotana. Nails Inc Gel Effect u nijansi St James je prava suprotnost ovome što se dešava napolju, pa kad već ne možemo da utičemo na vremenske prilike, zašto da se ne razveselimo bar pogledom na crvene nokte?

nailsincgel01

Nails Inc Gel Effect Polish su novi dodatak Nails Inc liniji lakova – u pitanju su, kako mu i samo ime kaže, lakovi sa efektom geliranih, ispupčenih i sjajnih noktiju. Kada su počeli da se pojavljuju ovakvi lakovi, a do sada ih je napravilo već nekoliko kozmetičkih kuća, očekivala sam neko čudo. Umesto toga, dobila sam uglavnom lakove sa nešto gušćom formulom od klasičnih, i to je otprilike to. Ni od ovog Nails Inc laka u nijansi St. James nisam očekivala previše, ali  su me i formula i boja prijatno iznenadile, pa je ovo jedan od lakova koje ovog proleća najradije nosim na noktima.

nailsincgel02 nailsincgel03

St James je divna, vesela jarko crvena sa mikro šljokicama koje se u bočici primećuju tek na suncu, a na noktima se skoro i ne vide. Ipak, one ovoj kremastoj podlozi daju neku dubinu, zbog čega ovo nije još samo jedna u nizu klasičnih crvenih krema. Boja je takva da mislim da bi mogla da stoji svakome – baš je nekako klasična i univerzalna, a opet vesela i jedinstvena.

nailsincgel04

Četkica je fina i lak nanosi izuzetno lako i brzo. Noktima je sasvim dovoljan i jedan sloj ovog laka, mada su ja volim da dodam i drugi, ali to je samo zato što sam tako navikla – Nails Inc Gel Effect zaista potpuno prekriva u jednom sloju. Finiš mu je sjajan, ali ne posebno sjajan, pa ukoliko želite takav visok sjaj biće vam potreban nadlak.

nailsincgel05

Dobra strana mu je što na noktima veoma dugo traje, duže čak i od ostalih Nails Inc koje imam (a oni su mi jedni od postojanijih), manje dobra strana je što se prilično sporo suši, a loša strana mu je definitivno cena, koja je oko 2000 dinara za samo 8ml, što je po mom mišljenju previše, čak i za ovako postojan lak i solidnu formulu.  Nails Inc Gel Effect se kod nas može kupiti u Sephora parfimerijama.

nailsincgel-01 nailsincgel-03 nailsincgel-04 novo-3-15 novo-3-16

Neke od ostalih Nails Inc lakova o kojima sam pisala možete videti u sledećim postovima: kultni Porchester Square, zlaćani šljokičasti Chelsea Embankment, zabavni Brick Lane Grafitti, teksturisani Marble Arch i tri letnje poslastice – Ice Cream & Sprinkles.

 

 

*Proizvodi prikazani u ovom postu poslati su mi od strane proizvođača/uvoznika/PR, ali ta činjenica ni na koji način ne utiče na moje mišljenje o proizvodu koje je, kao i uvek, potpuno iskreno. Više informacija ovde.

Komentari

comments

2 Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.