Nails Inc. su lakovi koji odnedavno mogu da se kupe i kod nas,  ekskluzivno u Sephora parfimerijama, i na  zvaničnom sajtu ovog brenda možete pogledati u koliko divnih nijansi se proizvode. Takođe, na sajtu možete i isprobati kako vam boje stoje na ruci, ili personalizovati bočicu odabranog laka – dodati ukrasni poklopac, posebnu kutiju i ličnu poruku, a oni koji žive u Velikoj Britaniji, čak i zakazati manikir ili pedikir tretman u njihovim salonima.

 

 

Pored toga što imaju nijanse za svačiji ukus, često izdaju nove kolekcije koje prate modne tendove, a u njihovoj paleti se mogu naći i lakovi koji daju posebne efekte na noktima (šljokičasti u raznim varijantama, magnetic, crackle, itd..), kao i proizvodi za negu noktiju, top i base coat lakovi, tretmani.

Od parfimerije Sephora u  Knez Mihailovoj sam dobila jedan od ovih lakova, i to u nijansi Porchester Square, u posebnoj bočici čiji poklopac ima preko 100 kristalčića, pa čak i ako niste ljubitelj bling blinga, priznaćete da ovom laku oni daju poseban šmek. Šmek koji nema mnogo veze sa noktima, više sa zanimljivim i specijalnim pakovanjem, ali za ljubitelje i kolekcionare svakako lep dodatak.

 

 

Porchester Square je, kao što ćete videti na fotografijama, nežna i prilično neutralna greige – svetla sivkasto bež sa primesama rozikaste, ili možda čak lavandaste nijanse, i potpuno je kremast, bez ikakvih dodataka.

 

 

Nanosi se lepo i lako, ima jednostavnu klasičnu četkicu, tekstura mu je odlična, gusta baš onoliko koliko je potrebno, i ono što mi se dopada je što jednim slojem potpuno prekriva nokat.

Za kremastiji efekat će vam dva sloja biti i više nego dovoljna, a i brzina sušenja mu je odlična – suši se brže od većine lakova koje imam. Kada se nanese ima visok sjaj, toliko visok da mi top coat nije potreban, a obzirom da se baš brzo suši, odlična mi je varijanta za brzinski manikir kada negde žurim jer sa jednim slojem i bez dodataka imam na noktima lak koji izgleda odlično.

Što se tiče trajnosti ovog laka na noktima, mogla bih da kažem da je prosečna, bar što se mojih noktiju tiče (ako ste čitali moje postove o lakovima verovatno ste primetili da ih je svega nekoliko koji mi traju duže od par dana), pa sam ovaj lak morala da menjam negde posle trećeg dana, jer se tada vidno iskrzao na vrhovima noktiju.

 

 

 

 

 

Sve u svemu, ovim lakom sam zadovoljna, naročito ako imam u vidu boju koja je elegantna, nežna i neutralna, a opet posebna i ispada iz standardnog klišea neutralnih nijansi baš zbog svoje sivkasto-lavandaste note, i naravno bočicu sa neobičnim bling-bling poklopcem (i zato će ovaj lak uvek imati specijalno mesto u mom carstvu kozmetike), dok je trajanje Porchester Square-a na noktima ono što bi po mom mišljenju moglo biti bolje.

 

 

Na teksturu, tj. formulu i brzinu sušenja zaista nemam nikakvu primedbu, pa kad se sve uzme u obzir zajedno sa cenom koja je prilično visoka (ako me sećanje služi mislim da je 1800 dinara, ali moram još da proverim pa ću dodati u tekst) ovaj Nails Inc. lak preporučujem ljubiteljima neutralnih nijansi koji žele da malo razbiju monotoniju istih i počaste se jednim slatkišem među lakovima, i naravno ljubiteljima kojima je pakovanje važan deo kozmetičkog proizvoda i vole da im nešto lepo, a uz to upotrebljivo i korisno, krasi kozmetički kutak.

 

 

 

*Proizvodi prikazani u ovom postu poslati su mi od strane proizvođača/uvoznika/PR, ali ta činjenica ni na koji način ne utiče na moje mišljenje o proizvodu koje je, kao i uvek, potpuno iskreno. Više informacija ovde.

Komentari

comments

9 Responses

 1. Avatar
  Aleksandra

  Baš je lepa bočica, nadam se da ovi kristalčići ne ispadaju?
  I super je ideja to sa personalizovanjem bočice!

  Reply
 2. Avatar
  Lola

  kao Chanelova boja blata,cuvena…e,cure,da li se isplati dati mnogo novca na lak za nokte???

  Reply
 3. Avatar
  Sara

  Predivan! I nijansa, a i fancy bočica 🙂
  Blago vam se, kod nas u Hrvatskoj (a pogotovo u Splitu) nema Sephore kao i većine poznatih lanaca dućana 🙁
  Većinu kozmetike naručujem online (hvala Bogu da netko ima dostavu za Hrvatsku) 🙂

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.