Kada pomenemo Lush prva pomisao su sapuni, zato hajde da pričamo o sapunima.

Oni su dobri ali nisu zabavni! Razmislite kada vam je poslednji put bilo zabavno da se kupate sapunom a da ne računamo njegovo ispadanje iz ruke i klizanje po podu?

 

O ovom posebnom i drugačijem sapunu, Lush kaže:

 

Ovaj proizvod predstavlja 4 u 1.

Može biti sapun, šampon, kupka za kadu i zabava.

Ono što je savršeno kod ovog proizvoda jeste to da svako od nas može da napravi svoju kreaciju fun-a.

Lako se oblikuje, podseća na plastelin i sve nas vraća u detinjestvo. Ima pet različitih boja i mirisa. Sadrži prirodne sastojke koji neće iritirati vašu a ni kožu vašeg deteta.

Ukoliko želite da više vremena provodite sa svojom porodicom a da sve bude zabava, jednostavno zgrabite fun, napravite  svoju kreaciju i uživajte.

 

 

 

FUN je zaista zabavan i neobičan sapun. To je ono što se prvo vidi. I šaren. I jako miriše, kao i svi Lush proizvodi.

Liči na plastelin, samo je mrvicu suvlji, manje mastan od plastelina, ali je po teksturi vrlo sličan, pa stvarno vraća u detinjstvo.

Proizvodi se u pet različitih boja, i svaka je drugačijeg mirisa. Neki mirišu lepše (bar meni), neki onako, ali svi zajedno zaista predstavljaju uživanciju čak i meni koja odavno nisam dete 🙂

 

On0 što sam prvo pomislila kada mi je Ivona iz Lush-a dala ove sapune je da će Luka biti oduševljen, jer kao i sva deca obožava plastelin, samo što je ovim bio duplo oduševljen, pre svega zato što time što napravi može i da se kupa, pere ruke, igra se u vodi… za njega je to bilo totalno ludilo 🙂 Peremo ruke autićima, kupamo se glistama, lopticama, celo kupatilo miriše na voćne bombone, kada i lavabo su obojeni u žuto, crveno, zeleno…. potpuno raspamećivanje 🙂

 

Prilično boje vodu i kupatilo i sve gde ih koristite, ali se ta boja lako i skida. Prave baš finu penu, mnogo bolju od većine Lush kupki, nežni su i ne isušuju kožu, i samim tim su pogodni za decu, isto koliko i za odrasle.

 

 

Crveni Fun ima u sebi eterična ulja mandarine i narandže, plavi je mešavina umirujućih eteričnih ulja lavande, marokanske i plave kamilice, roze sa apsolutom tonke miriše na voćne žvake, zeleni eterična ulja limete i limuna, dok je žuti začinjen divnom toplom vanilom.

 

 

Inače su namenjeni kupanju, pranju kose, mogu se koristiti kao kupka, i naravno kao plastelin. Ja sam ih probala samo za kupanje i po tome se ne razlikuju mnogo od ostalih Lush sapuna, osim što su mekši, nešto brže se troše, i jače pene.

E sad, jedina mana ovih proizvoda može biti to što sadrže natrijum laureat sulfat (SLS), koji je pretpostavljam tu da bi ovi sapuni pravili bogatu penu, ali obzirom na Lush filozofiju mislim da im tu baš nije mesto. Ne razumem se preterano u tematiku, i nemam problem sa korišćenjem ovih sapuna ali kapiram da bi nekima koji ovakve sastojke izbegavaju ovo moglo da zasmeta.

 

 

Sve u svemu, Lush Fun je zabavan multifunkcionalan proizvod za igranje i kupanje, predivno miriše, a može se kupiti u Lush prodavnici u Ušću po ceni od 905 dinara za 200 grama, ili naručiti u njihovoj online prodavnici na ovoj adresi.

 

 

Uskoro pišem post o novogodišnjim novostima i predlozima za poklone iz Lush praznične kolekcije koji na njihovim prodajnim mestima već mogu da se nabave 🙂

 

 

*Proizvodi prikazani u ovom postu poslati su mi od strane proizvođača/uvoznika/PR, ali ta činjenica ni na koji način ne utiče na moje mišljenje o proizvodu koje je, kao i uvek, potpuno iskreno. Više informacija ovde.

Komentari

comments

14 Responses

  1. Avatar
    Coxy

    A slatko je dete sa sapunima 🙂 Ovo je tačno idealan proizvod za decu koja ne vole da se kupaju, ovo će ih zabaviti i upravo sam dobila ideju za poklon za kumčad 🙂

    Reply
  2. Avatar
    Diamond

    Prekrasno izgledaju, mogu da zamislim kako mirisu… Medjutim, slazem se potpuno sa tvojom primedbom povodom diskutabilnog sastojka, to je upravo ono sto sam ja pomenula i kod njihovih eyeliner-a…
    ALi rupice na obrazima su mi u svemu ovome najlepse… 🙂

    Reply
    • Makeup&more
      Makeup&more

      da, te rupice 🙂
      baš mi je žao što ne povedu malo o sastojcima više računa, ipak većina ljudi koji voli Lush voli ih baš zbog tog prirodnog pristupa…

      Reply
  3. Avatar
    Aleksandra

    Zaista izgleda kao plastelin, verovatno je deci zanimljiv. Ja ipak volim one damske 🙂 Inače koristim sapune kad se kupam, kupila sam 2-3 domaća, prirodna, cvetna pa se nekad kupam njima,a nekad gelovima za tuširanje.

    Reply
  4. Avatar
    Lena

    nisam probala ovo, al što reče Coxy deluje stvarno kao dobar poklon za klince iz familije! hvala na preporuci, slike i post su super korisni, a ovaj dečak sa slike je prelep na mamu 😉

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.