Ah, evo još lakova u raznim jarkim bojama, stalno nam pristižu, ovog puta je u pitanju italijanski brend Deborah koji je izbacio Pret a Porter (njihov sajt) paletu od čak 40 novih nijansi lakova za nokte upakovanih u male jednostavne flašice od kojih svaka ima po 4,5 ml, mogu se kupiti po ceni od oko 250 dinara, a od kojih sam ja za sada isprobala samo dva, ali se sigurno neću tu zaustaviti 😀

Ima tu zelenih, žutih, narandžastih i plavih, ali Deborah nije zaobišla ni sivkaste, braonkaste i bež nijanse.

Moram da kažem da sam bojama oduševljena, a pogledajte kako cela paleta izgleda na promo fotografijama (kod nas se još uvek nisu pojavile sve nijanse , ali bi veliki deo njih u sledećih par dana trebalo da budu dostupni u Jasmin, Lilly i DM prodavnicama koji drže Deborah kozmetiku):

.

.

.

.

Lakovi su me oduševili kako nijansama, tako i kvalitetom: na noktima su mi već danima, ne skidaju se, ne krzaju, izuzetno su postojani,  lepo se nanose, imaju kratku i široku četkicu, brzo se suše, i za svoju cenu su stvarno odlični. Još su i upakovani u mala pakovanja što je kod mene uvek plus, tako da možete da isprobate više boja umesto da kupujete velika pakovanja koja nikad ne potrošite (moj slučaj).

Isprobala sam dve nijanse, 26 Stardust koja je divna metalik sivkasto plavičasta, i 35 Knock Out Violet koja je tamno ljubičasta sa mnogo sitnog šimera koji se na suncu presijava u više nijansi, i koja  na mojim slikama vuče na tamno plavo ali je u stvarnosti prava tamno ljubičasta (vrlo je slična laku Rimmel 60 Seconds u nijansi 610 Pompous). Evo sličica:

.

.

.

.

.

.

.

Dakle, zaista preporučujem ove lakove ukoliko se već niste naoružali letnjim trendi bojama, nijanse su mnogo lepe (uživo još lepše nego na fotografijama) i ima ih mnogo tako da sam sigurna da će svako pronaći bar nekoliko za sebe.

.

Hvala na čitanju!

Komentari

comments

13 Responses

  1. Avatar
    Jelena K.

    kad sam videla prvu sliku bila sam u fazonu no-no za sljokuce
    medjutim skroz mi se svidja kako izgleda na noktima!
    definitvno idem u shopping 🙂

    Reply
  2. Avatar
    Biba

    Aaaaa, krasne barve! Te lake sem že videla pri nas in nekaj jih bo zagotovo kmalu mojih 😀

    Reply
  3. Avatar
    Bamby311

    kupila sam narandzasti i rose u petak!! Divni su i postojani za divno cudo i kostaju samo 199 din

    Reply
  4. Avatar
    zoe666

    Probala sam nijansu 02 Galaxy Queen i zadovoljna sam. Lepo se maze, mora u 2 sloja, skidanje nije problematicno kao kod nekih drugih lakova u tamnoj boji. Jedino mi nije toliko postojan kao sto si ti napisala.
    Za sad Seventeen lakovi su jos uvek moj favorit.

    Reply
    • Makeup&more
      Makeup&more

      i ja sam isprobala jos neke nijanse posle ovih u postu i istina je da nisu sve tako dugotrajne…. seventeen imam samo jedan,moracu da nabavim jos 😀

      Reply
  5. Avatar
    Jelena

    Ova dva imam i ja 🙂
    zeleni je fenomenalan, pogotovo kada se pocrni, pravi je morski za plazu.
    Ljubicasti je malo neobican, pogotovo na dnevnom svetlu, boja je bas svemirska i nije bas za leto.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.