Kao što znate, juče smo imali brzinsku nagradnu igru, u kojoj poklon  – ove dve simpatične šumeće kupke, Leap Frog i Magic Mushroom, iz Lush-ove Valentine kolekcije – stiže za koji dan do jedne od vas koja je imala sreće da bude slučajno odabrana.

Dakle, nagrada ide kod…

 

…MaryJane!

 

Bilo je ukupno 141 komentara (do malo posle ponoći kada sam počela da ih sređujem), od kojih sam uzela u obzir 129 (jer se nekoliko osoba prijavilo po dva ili više puta), priznajem da ih nisam očekivala u ovolikom broju obzirom na to da je igrica kratko trajala, ali mi je drago da volite Lush i zato pripremam još postova o njihovim proizvodima koje sam probala, a biće i još mirišljavih nagrada  🙂

Hvala vam što ste učestvovali!

 

 

******** UPDATE ********

Zbog veeelikog interesovanja, Lush je bio divan i pripremio još jedan poklon koji

se takođe sastoji od ove dve kupke, i koji je osvojila:

 

Dunja!!!

 

kojoj čestitamo (i šaljem mail), a ostalima još jednom najlepše zahvaljujemo na učešću!

 

 

 

Hvala na čitanju!

*Proizvodi prikazani u ovom postu poslati su mi od strane proizvođača/uvoznika/PR, ali ta činjenica ni na koji način ne utiče na moje mišljenje o proizvodu koje je, kao i uvek, potpuno iskreno. Više informacija ovde.

Komentari

comments

5 Responses

  1. Avatar
    MaryJane

    hvalaaaaaa :)))) bas sam se prijatno iznenadila, nisam ocekivala da cu da dobijem pokloncic :DDD kome treba da posaljem podatke? (bas sam nestrpljiva hehe ) :)))

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.