Hoću da vam pokažem baš ova dva jer mi se mnogo dopadaju. Svakako sam u poslednje vreme u fazi zelenog laka za nokte, i to raznih varijanti zelene, ali ovo… kad sam ga videla na slici, zaljubila sam se. Mislim, zamislite samo tu žućkasto zelenkasto senfastu jelly podlogu u kojoj plivaju svetlije i tamnije zelene i maslinaste i zlataste šljokice… ah!

I Orange Marmelade me je opčinio. Toliko mi je lepa ta prava pomarandžasto  narandžasta sa sitnim zlatastim, žućkastim i narandžastim šljokicama… tako je letnja, a opet tako nekako jesenja, prava marmelada (u koju je neko greškom umešao kašičicu zlatnih šljoka), još jedan ah!

Čak ni formula koja je malo ređa i ne maže se baš savršeno nije uspela da mi upropasti uživanje u ovim lakovima. Potrebna su 3 sloja za baš dobro prekrivanje (na slikama dole su po 2 sloja od svakog), koja se iznenađujuće brzo suše. I inače volim China Glaze lakove jer mi stvarno dugo traju na noktima i ima ih čak 14 ml i imaju divan izbor boja i koštaju 380 dinara što za sve to nije mnogo, jedina mana im je što se formula razlikuje od nijanse do nijanse pa nisu sve baš savršene i ne mažu se / ne suše se podjednako dobro.

Jedino mi je malčice žao što moje umeće rukovanja foto aparatom još uvek nije uznapredovalo dovoljno da bih vam na pravi način dočarala kako ove boje izgledaju na noktima, ali polako radim na tome.

.

 

.

.

.

.

.

.

.


.

.

.

.

Hvala na čitanju i uživajte!

.

Komentari

comments

7 Responses

  1. Avatar
    Maybe

    Zeleni je divan! Imam jedean naranđasti doma, od ArtDecoa i ne znam dal sam ga 3 puta stavila. Jednostavno mi nije za mene. Ali ovaj ljepotan je divan!

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.