Ne susi se za 60 sekundi. Ne moze lepo da se namaze u samo jednom sloju (ili bar ja ne mogu). Iako je prilicno gust, dva sloja su optimalna. Ali meni se svidja sto je u maloj flasici – 8ml, ne kosta mnogo (oko 200 din.) i ima simpatican izbor boja. I svidja mi se ova tamno ljubicasta sa sitnim plavim, srebrnim i ljubicastim shimmerom. Lak se lako skida, i relativno dugo traje (nekoliko dana). Sve u svemu, nije tako dobar kao Rimmel Lycra Pro kojim sam odusevljena, ali nije ni tako los. Onako, srednje.

Da li ste probali neki od ovih lakova? Kako vam se cini?

It’d doesn’t dry in 60 secs. It can’t be applied properly in just one coat (at least by me). Although is pretty dense, it’s perfect when applied in two coats. But the things I like about these polishes are the following: there is only 8ml in the bottle (so I don’t waste any), it doesn’t cost much (about 2 euros), and it comes in nice range of vivid colors. And I like this dark purple color with fine blueish, silver and purple shimmer. The removal is easy, and it lasts for a few days. It isn’t as good as Rimmel Lycra Pro (which I adore), but not so bad either.  Like something in between.

Have you tried any of these? How do you like it?

.

.

Rimmel 60 seconds 610 Pompous.

.

Rimmel 60 seconds 610 Pompous

.

.

Rimmel 60 seconds 610 Pompous

.

.

Rimmel 60 seconds 610 Pompous

.

.

Komentari

comments

5 Responses

 1. Avatar
  Blu11

  Potpisujem sve :D, ne može se osušiti u 60 sekundi a i treba bar dva sloja. Ali boja mi je odlična, i ja je imam.

  Reply
 2. Avatar
  Aleksandra

  Ja sam nedavno probala jedan ljubicasti (ima ga i u jednom mom postu). Slažem se, ne suši se tako brzo, a jedan sloj je premalo, mora minimum 2, a možda i 3(!) da bi lepo izgledalo. Ali su slatki 🙂

  Reply
 3. Avatar
  Lana

  Slazem se sa gore navedenim, imam dve nijanse instyle coral i sky high, cini mi se da se suse za 60 min, a ne sekundi i iako su divne letnje boje imaju cudnu gustinu, nekako neravnomernu pa im zaista treba vise mazanja. Ovako su ok, al ipak nista posebno.

  Reply
 4. Avatar
  Jelena

  Imala sam davno neki bordo (rapid ruby 320), ali nije mi ni izbliza tako dobar kao lycra pro.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.