Dugo vremena sam u potrazi za necim sto bi moglo dugo da mi ostane na usnama, a da ih ne oboji mnogo – lip stain, lip tint, ili nesto tome slicno. Pre par dana sam u Sefori pronasla nesto sto bi moglo da bude zamena za Benefit Benetint (koji vec neko vreme merkam da kupim ali kod nas ga ima samo u kompletu sa sjajem za usta, gde sve zajedno kosta skoro 4000 dinara – sto mi je za neku takvu stvar mnogo, i o cemu jos uvek razmisljam da li da kupim ili ne, a sa neta nikako da ga porucim).

Ovo je boja za usta i rumenilo u jednom, i posto sam ga na licu mesta isprobala, ucinilo mi se da vredi 1600 dinara koliko sam ga platila. Dvoumila sam se izmedju dve nijanse – svetlo roze (lillium) i jarko crvene(poppy), i na kraju odlucila da bi crvenu mozda vise koristila, s obzirom na to da ovakvih roze karmina imam vec dovoljno.

Sve u svemu, zadovoljna sam. Ne ostaje preterano dugo na usnama, ali je boja lepa, moze da bude providna crvena i da tek malo oboji usne ili da nanesena u vise slojeva izgleda kao karmin. Kao rumenilo se lepo razmazuje i ne ostavlja fleke (lako se i lepo nanosi sto je meni bitna i ne tako cesta stvar za krem rumenilo) i daje prirodno “zarumenjen” izgled. Pakovanje je plasticno i jednostavno, ali simpaticno i prakticno, sa ogledalcem. Usput, Stila kozmetika je snizena u Sephora parfimerijama za 20%, izbor nije neki ali moze da se pronadje ponesto povoljno u nosivim nijansama.

Za: prakticno pakovanje, lep izbor nijansi, lepa tekstura, ne isusuje usne, boja koja moze da bude svetlija i prozracnija, ili tamnija i pigmentisanija, solidna kolicina;
Protiv: srednja postojanost.
Ocena: 4/5

Komentari

comments

2 Responses

  1. Avatar
    taanjica

    I ja imam to krem rumenilo samo u boji peony lichi na m.a.c lady blush i obozavam ga,svaki dan ga stavljam…Skoro sam u sephori u delta city u pronashla stila senke,sho si im ostale od kad su prestali da prodaju stilu,i odushevljena sam,malo sam poludela pa sam uzela 8 kom 🙂 nisam mogla da se odluchim…oko 700din su …duplo su veche od m.a.c vih a kvalitet vrhunski,zamenila bih sve moje m.a.c za ostale boje bez razmishlanja!Mislim da ih imaju josh pa bih ti preporuchila da pogledash!

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.