Uveliko smo u letnjem raspoloženju, pa vam danas predstavljam još jednog ženskog saveznika za ovaj period: Veet Easy Wax!

veet-04

Veet EasyWax Električni Roll-On aparat je jednostavan za upotrebu i koristi se za depilaciju toplim voskom, baš kao u omiljenom salonu. Napravljen od istih sastojaka kao vosak u salonu, Veet EasyWax uklanja kratke dlačice u korenu i ostavlja meku kožu u trajanju do 4 nedelje. Formula voska omogućava primenu Veet Easy Wax aparata na sve tipove kože, kao i kod osetljive kože koju želite da depilirate. Novi set Električnog Roll-on aparata za depilaciju pruža Vam 3 ključne stvari: savršenu temperaturu voska tako da imate prijatan osećaj tokom tretmana, čistu i efikasnu depilaciju usled savršenog sloja voska koji izlazi iz aparata na područje na koje vosak nanosite tako da podjednako možete tretirati i najkraće dlačice, i savršene rezultate bez nereda nakon depilacije. Depilacija sa voskovima Veet Easy Wax je laka i efikasna, u visoko-higijenskim uslovima i sa rezultatima kod kuće kao u omiljenom salonu.

U kutiji Veet Easy Wax seta se nalazi:

  • Aparat koji se greje i poklopac
  • Baza na koju aparat ostavlja
  • Električni kabl
  • 50ml roll-on dopune voska za upotrebu na području ruku i nogu
  • 12 traka
  • 4 Perfect Finish maramice

veet-06

Veet Easy Wax se sklapa vrlo jednostavno: aparat se postavi na postolje, a dopuna sa voskom u aparat i pritisne se da lepo legne, kabl se uključi, posle čega se vosak greje minimum 20 minuta. Posle 20-ak minuta, možete probati roll-on na parčetu papira, pa ako se dovoljno ugrejao (ako lepo klizi i ostavlja ravnomeran trag), možete početi sa depilacijom. U slučaju da nije dovoljno zagrejan, trebalo bi da se sačeka još desetak minuta. Aparat može, ali ne mora biti uključen dok se depilirate: vosak ostaje dovoljno topao za depilaciju sledećih 15 minuta, a ako planirate duži tretman, aparat može biti i i uključen, kako biste sve vreme imali optimalnu temperaturu.

Nakon toga, vosak se nanosi roll-on nastavkom  na kožu u smeru rasta dlačica, preko njega se stavlja traka koja se dobija u kompletu, koja se zatim naglo povuče u  suprotnom smeru što bliže koži – baš kao i kod depilacije hladnim voskom ili u salonu. Svaka traka se može koristiti za nekoliko poteza, posle čega bi trebalo uzeti novu.

veet-11

Aparatić je zgodan za nanošenje, lepo leži u ruci, i čak iako ostane uključen njim se lako manevriše, vosak se može nanositi u raznim pravcima zavisno od toga kako rastu dlačice, a poseban plus je postolje u koje se može odlagati tokom tretmana. Vosak, kad je optimalno zagrejan, veoma je gladak i lepo se nanosi, klizi po koži i ne zapinje. Temperatura mu je prijatna i lepo miriše. Odlično uklanja dlačice, a sam proces je zaista brz i uredan. Jedino što ostaje su poneka mrljica voska na koži, što se sve lepo uklanja maramicama koje su u pakovanju. Jedino na šta bi trebalo obratiti pažnju su trake: u setu ih ima 12, što mi se čini malo, pa bi ih trebalo “prištedeti” u smislu da se jedna koristi što više puta.

Ovako izgleda Veet Easy Wax električni roll-on aparat kad je uključen:

veet6

A ovako kad se vosak nanese na kožu u jednom sloju (s tim što je ovo fotografija nakon depilacije i brisanja maramicama):

vt

Na kraju depilacije, roll-on deo se čisti naličjem traka kojima ste se depilirali, samo se jednostavno obriše. Iznenadilo me je što sam za depilaciju ruku (od šake do lakta) i nogu (od stopala do listova) potrošila zaista minimalnu količinu voska, na slici:

veet5

Rekla bih da nije ni četvrtina, što ga čini baš ekonomičnim, posebno ako u vidu imamo da ste mirni par nedelja i da je u pitanju identičan tretman onom u salonu, samo što ga radite kod kuće i kad sami poželite.

Novost za ovu sezonu je dopuna za ovaj aparat posebno namenjena području pazuha i bikini zone, u istoj količini od 50ml, samo bele boje, posebno formulisanim za ove osetljive delove tela i sa manjim rolerom za nanošenje:

veet-05

veet-08 veet-09

U saradnji sa Veet Srbija, tri čitateljke makeup&more bloga imaće  priliku da dobiju na poklon Veet Easy Wax set (električni roll-on aparat sa voskom za depilaciju nogu i ruku) i dodatnu dopunu za depilaciju pazuha i bikini zone!

veet-poklon

 Za učešće u ovom poklanjanju neophodno je popuniti formular ispod, u kome se nalaze sva uputstva –

obavezno je lajkovati stranicu Veet Srbija na Fb, i podeliti fotografiju čiji je link u formularu, dok je sve ostalo opciono.

Prijavljivanje za poklone traje do petka, 13. juna 2014.

Tri dobitnika će biti odlučena metodom slučajnog izbora (pomoću random.org).

Mogu učestvovati svi koji imaju adresu u Srbiji.

Srećno! 🙂

a Rafflecopter giveaway

*Partner ovog teksta je Veet Srbija. Prikazani proizvodi su mi poslati od strane proizvođača/uvoznika/PR, ali ta činjenica ni na koji način ne utiče na moje mišljenje o proizvodu koje je, kao i uvek, potpuno iskreno. Više informacija ovde.

Komentari

comments

7 Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.