Za danas sam odabrala ovaj lep Deborah lak u crnoj boji sa milijardu sljokica koje se presijavaju u duginim bojama. Bicu kratka: lak je taman i sljokicav pa se lepo maze, srednje je gustine  /na slici je namazan u dva sloja/, dosta dugo traje na noktima, brzo se susi, i jedini problem koji imam sa njim je odstranjivanje, sto i nije cudno obzirom na teksturu koju ima. Manji problem je sto je hrapav kad se osusi, sto je opet ocekivano za ovolike sljokice, i nije nista sto sloj ili dva top coat-a ne mogu da rese. Ovo je bas lep spoj mracnog i kihcerice, pa bi i oni koji ne vole sljastece lakove, a i oni koji nisu za crno na noktima u ovom laku mogli da pronadju pravu meru.

Kako se vama dopada ovaj lak? Da li ce mi iko ikada ostaviti komentar? 🙂


Today I chose this beautiful Deborah polish in black with billion of glittery particles in rainbow colors. I’ll try to be brief: the polish is applying  smoothly and is pretty opaque /I applied two layers here /, it is long lasting, quick drying, and the only problem I have with it is removal, which is not strange given its texture . Minor problem is that it is a little rough when dried, which is expected regarding that much glitter, and is nothing that a layer or two of top-coat can not save. This is just a nice blend of dark and kitschy, so both those who do not like shiny polishes and those who are not into black nails can find something for them in this color.

How do you like this polish? Is anyone ever going to leave me a comment here? Ah…

.

.

Deborah ShineTECH Sparkling Glam lak br. 18 /nail polish in 18

.

.

Deborah ShineTECH Sparkling Glam lak br. 18 /nail polish in 18.

.

Deborah ShineTECH Sparkling Glam lak br. 18 /nail polish in 18

.

.

Deborah ShineTECH Sparkling Glam lak br. 18 /nail polish in 18

Komentari

comments

11 Responses

  1. Avatar
    Beautymaniac

    i ja ću 🙂
    inače nisam fan šljokičastih lakova (jer poderem svoje dok skinem lak)i puno više volim top coat sa šljokicama koji dodam na neki mat lak i tako u biti dobijem istu stvar ali se daleko lakše uklanja i ne oštećuje mi nokte

    Reply
    • Makeup&more
      Makeup&more

      Potpuno si u pravu za to…. ja ih isto zbog toga ne volim, ali eto ponekad ne mogu da odolim 🙂 inace sam bas pre neki dan kupila neki Essence kao providni lak sa raznobojnim sljokicama, mislim da se zove Party Time… ne znam kako ce se skidati kad njega namazem preko nekog laka, bas cu da probam ovih dana.

      Reply
  2. Avatar
    bubbles

    Wow, mnogo je dobar ovaj lak. Odmah predosecam nevolje sa skidanjem 😀
    Blog ti je ooodlican! Gde si se krila? 😀 Ja tek danas saznala za njega!

    Reply
    • Makeup&more
      Makeup&more

      eh, da su moji 🙂 to su nokti moje sestre (moji su kratki i bezveze), ali ću joj preneti komplimente (mada je ona verovatno i sama pročitala)

      Reply
  3. Avatar
    Natasa

    Ja imam ovaj lak, ali uživo mi je više siv, nego crn. Ne dopada mi se, a na tvojim slikama mi je lep 🙂

    Reply
  4. Avatar
    Jelena

    Imam ovaj lak i mnogo mi se svidja kako izgleda kada se namaze. Jedina mana mu je sto se mnooooogo tesko skida, kao uostalom i svi drugi sa sljokicama, a i nije bas postojan 🙁 Posle samo par sati mi se iskrza pri vrhovima.

    Reply
  5. Avatar
    Lidija

    Jaooo ovaj lak je divan!!! Moram da ga probam, samo se nadam da ce i uzivo izgledati tako carobno!

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.