O Avon lakovima sam već nekoliko puta pisala jer su mi se pokazali kao sasvim dobri, i jedini problem koji sam imala je što se dosta sporo suše. Ova dva su relativno nova i izašla su u okviru ograničene Smoke & Mirrors kolekcije.

Mystery Apricot je više roze nego kajsijasta (po nazivu sam mislila da je boje kajsije), ali je nekako zagasito roze, i malo vuče na koralno. Nema šljokica, sedefa, divno se sija i prilično brzo se suši. Dobro je pigmentovana, nije potrebno više od dva sloja na noktima, i kad ga nanesem, na noktima netaknut ostaje 2-3 dana. Mnogo mi se dopada – imam gomilu lakova ali ovakav još nemam, nijansa je pastelna ali ne izgleda isprano, intenzivna je ali je istovremeno i nežna – dugo nisam imala lak u boji koja mi se ovoliko svidela.

Što se Illusion nijanse tiče, malo je manje pigmentovan – na noktima su potrebna tri sloja, pa čak ni onda ne prekriva nokat potpuno. Nešto sporije se suši od prethodnog (kao i ostali Avon lakovi), i jednako dugo stoji na noktima bez krzanja. Veoma je svetle boje, recimo da je to jako svetla – bledo zelena, i na suncu se presijava na roze-ljubičasto, zbog veoma sitnog sjaja u toj boji. U flašici je to presijavanje (ili prelivanje boja) vidljivije nego na noktima, ali bez obzira na to nijansa mi se dopada, svetla je, nežna i nekako posebna.

Avon lakovi koštaju nešto manje od 300 dinara za 12 ml, što je po meni dobar odnos cene, količine i kvaliteta, a u trenutnom katalogu imaju još nekoliko novih nijansi koje prate trendove, što je uvek prijatno iznenađenje.

Kako vama izgledaju?

 

 

Hvala na čitanju!

Komentari

comments

14 Responses

  1. Avatar
    Anja

    Ovaj prvi mi se mnogo dopada, bas je lepa nezna boja, sigurno cu obratiti paznju na njega u katalogu! Da, i izludjuje me sporo susenje kod Avon lakova!

    Reply
  2. Avatar
    Sonja

    Apricot je bas lep!! Odlicni su mi njihovi lakovi (mada imam samo dva), i veliki je plus sto nemaju stetne sastojke.. 🙂

    Reply
  3. Avatar
    Jecka

    Diiiivni su, Apricot Mystery upravo imam na noktima, savrsen je. Ja nemam problema sa susenjem a imam preko 20 njihovih lakova. 😀 Mada ja otkad koristim Essence BTGN top sealer, ne znam kako izgleda dugo susenje noktiju jer on cementira lak za 5 minuta i manje… 🙂

    Reply
  4. Avatar
    Tacy

    Divan mi je taj Apricot! Inace nemam nijedan njihov lak, ne pamtim kad sam narucila nesto iz Avona, mogla bih za promenu 🙂

    Reply
  5. Avatar
    Jelena K

    Dvoumila sam se da li da uzmem Mystery Apricot ali sada cu ga sigurno naruciti! 🙂

    Reply
  6. Avatar
    Lena

    meni se recimo svidja pakovanje Avon lakova,bocica mi je lepa 😀
    a dopada mi se od ova dva onaj rozi…i slike su fenomenalne…
    obozavam ovako da listam post sa puno slika 😀

    Reply
  7. Avatar
    Irena Bee

    Ambalaža im je prekrasna! Totalni sam sucker za te četvrtaste bočice 😀 Obje boje su prekrasne na svoj način…Ono što mi je upalo u oči da na jednoj piše Made in Germany, a na drugoj Made in UK 😀

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.