Ne znam da li sam vam nekada rekla koliko ja zaista volim kozmetiku 😀 Mislim jasno je da je volim, jer u suprotnom verovatno ne bih vodila ovaj blog već x godina, ali da sam potpuni zaluđenik u kozmetiku i koliki, to retko ko zna. To je jedan od razloga što svaki post kucam i prekucavam nekoliko dana i svaki proizvod volim da opišem što detaljnije, zbog čega mi se čini da su tekstovi ponekad preeedugački. 

Pošto se danas kozmetički noviteti smenjuju brzinom svetlosti, sve češće mi se dešava da mnoge sjajne proizvode ne stižem ni da spomenem na blogu (jer dok ja to isprobam, pa napravim fotke, pa otkucam…. prođe brzi voz). I onda mi bude baš krivo. Zato sam odlučila da vas od sada što češće, makar ukratko, u par rečenica podelim sa vama neku beauty novost, neki proizvod koji me je oduševio ili razočarao, neki novitet, ili prvi utisak o nečemu.

Danas, prosto moram da spomenem nekoliko stvarčica koje mi je Jelena donela iz Nemačke. Već dugo čitam o Merz Special maskama za oči,i kako su super stvar za one koji se pate sa boricama ispod očiju i suvom kožom u tom delu lica, pa sam naručila nekoliko da ih isprobam (jer ih kod nas nema). Planiram da ih probam i kao masku, ali i da ih isprobam i kao kremicu za deo oko očiju i ostavim ih preko noći. Ako ovo radi, biće super, pošto jedna kesica košta manje od evra 🙂

Druga stvar je brend koga još nema kod nas, L.O.V, o kome sam čitala na stranim blogovima, a ovog puta ću isprobati nekoliko njihovih ruževa koji su lepo upakovani i u divnim jesenjim bojama.

Javite ako vam se nešto ovog učini dovoljno zanimljivim za detaljniju recenziju, a ja ću ih svakako pomenuti na blogu ako me oduševe 😊

Komentari

comments

2 Responses

  1. Avatar
    Slavica Milovanovic

    Ruzevi za usne.. Veliki sam ljubitelj ruzeva pa me tako i ovi zanimaju

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.