Kako hodaš?

Između lošeg vremena i loše situacije u zemlji. Između napornih radnih dana, vikenda koje pretvaraš u mini praznike, knjige koju ne stižeš da pročitaš, džangrizavog šefa i želje za cipelama koje ne možeš da priuštiš. Između sunca i meseca, yinga i yanga, između prokockanih šansi i onih koje tek čekaju da ih iskoristiš. Između svega toga, zapitaš li se ponekad, koliko sebe ti je preostalo? Koliko ceniš to što ti je preostalo?

Znam kako je teško skupiti zadnje atome snage i volje i hodati uspravno. Znam, jer i tamo sam bila. Nije svaki dan ogledanje u mirnim vodama jezera. Nekad osvajaš planinske vrhove, a ponekad kažeš ‘nije važno’ tako da liči na poziv u pomoć. Nekad ostaneš bez vazduha kad zaroniš, ali znam šta može da ti pomogne da isplivaš.

Priroda.

Tvoja priroda, ali i ona koja te okružuje. Pet minuta ili dva sata. Sa slušalicama u ušima, ili sa cvrkutom ptica u ušima, kako više voliš. Onoliko koliko možeš. Onoliko koliko moraš, da bi imala više sebe.

Najlepše stvari dolaze iz prirode i samo čekaju da ih otkrijemo. A sada nam Bioten, uvek inspirisan prirodom, donosi #walkTALL izazov.

bioten11

Hodaj samouvereno!

Za najavu #walkTALL kampanje Bioten je odabrao savršeno okruženje, te smo jednog divnog sunčanog petka uživali u nestvarno lepoj prirodi beogradske Botaničke bašte. Čarobno mesto, ušuškano i skriveno od buke svakodnevnice, oaza mira u sivilu gradske vreve. Mesto na koje do sada nisam često išla, i koga se u svakodnevnoj navali obaveza koje mi dan pretvore u tren, retko setim. Međutim, upravo Bioten i ovaj događaj, zaslužni su moju prolećnu rezoluciju: odvojiti vreme za povratak prirodi. Za mir i tišinu. Onako sebično, samo za mene.

bioten10

bioten04 bioten01 bioten12 bioten08

Nagrade

Ima li lepše nagrade od toga da otkriješ sebe i hodaš ponosno, uzdignute glave?

Naravno da nema.

Ali kako da odolimo poklonima poput trideset paketa Bioten proizvoda? Svaka od nas će se bolje osećati ispred ormarića punog kozmetike. Ili tri bicikla?  Još bolje, malo prirode da prozuji pored tebe i šansa da ojačaš svoju volju. Vikendi na Mećavniku za dve osobe – upišite me!

I na kraju fenomenalna, a može biti i nagrada koja će nekome promeniti život – odmor sa motivacionim kursevima za izgradnju samopouzdanja za čak 15 najkreativnijih učesnica! Pa zamislite odmor na kome naizmenično uživate u spa centru, i učite da volite i cenite sebe – pravi ritual za kompletnu negu tela i duha! Što se mene tiče, prodato!

A zadatak?

Na sajtu je sve objašnjeno do detalja, ali ukratko, potrebno je da video ili fotografiju na kojoj hodate samouvereno pošaljete na walktall.rs uz odgovarajuću poruku. Na ovoj online destinaciji ćete pronaći i galeriju ukoliko vam je potrebno malo inspiracije – tu su sve žene koje su odvažno podelile sa svetom kako hodaju uzdignute glave, pune samopouzdanja! A ako su mogle one, možete i vi 🙂

Što više videa pošaljete, nivoi nagrada se brže otključavaju, a šanse da žiri odabere baš vas vrtoglavo rastu!

Sve je tako jednostavno, nagrade su sjajne, a kampanja #WalkTall nosi snažnu poruku i podseća nas na ono što, zauzete svakodnevnim obavezama i problemima, često zaboravljamo:

prigrli moć koju ti je priroda dala i hodaj samouvereno!

Znam da ste hrabre, otvorene i iskrene, a ukoliko to i pokažete i tako inspirišete ostale, nagrada vas čeka na samo KLIK! odavde 🙂

Srećno! 


*Post u saradnji sa Bioten Srbija.

Komentari

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.