Još jedan, ovog puta letnji Instagram post je tu: svetao i lepo raspoložen, pomalo plavičast, a najviše od svega bezbrižan.

Na instagramu sam @sminkaiostalo i jedva čekam da se družimo 🙂

Kao što sam pominjala u prethodnim postovima, moje leto je bilo plavo. U slatkoj Martaan baštici se mogu popiti osvežavajuće i sjajno servirane limunade i ledeni čajevi, a u njima sam uživala i na Scholl druženju. Prošao mi je i rođendan, jubilarni, pa su me neki obradovali cvećem. Moritz Eis spada u moje omiljene sladolede, a super je za prijateljska okupljanja – donose ga kući u praktičnom pakovanju sa potrebnim priborom za serviranje i uživanje.

1_Fotor_Collage

Hangri kapkejsi na promociji domaće Purple Rain kozmetike, odličan ledeni čaj u Red Bread-u, Opi mini neonski lakići i meksička hrana ulepšali su mi jun.

5_Fotor_Collage

A bilo je tu i divnih mirisa, poput Bond No. 9 u raznim varijantama (u Metropolitenu), novog Cartier La Panthere za one divlje u srcu, opojnih nota prirode u obliku Dr. Hauschka preparata za negu koji zajedno sa licima devojaka koje ih koriste krase novi katalog namenjen našem tržištu. I naravno, šetnje Kalemegdanom uz dragoceni pogled na reke.

9_Fotor_Collage

Morsko raspoloženje me je držalo iako leto nije izgledalo kao leto, pa su me veselile plave nijanse na noktima i očima,  a crvene na usnama u obliku novih Nyx Butter Lipstick, Sephora i Dior Addict Fluid Stick karmina. Vino sa blogokoleginicama na ušuškanoj terasi Podruma i ukusni macaroons-i su dane činili lepšim a vreme podnošljivijim.

13_Fotor_Collage

Radovali su me i divni rođendanski pokloni, slatki mali hamburgeri u Martaan baštici kao i noviteti iz sveta šminke iz drogerija.

17_Fotor_Collage

Opet kapkejk, zalazak sunca na 25. maju, jedan od letnjih dana na Kalemegdanu i Martaan baštica.

21_Fotor_Collage

 U Metropolitenu je predstavljena nova Darphin Stimulskin Plus kolekcija za negu zrele kože, Beograd je bio domaćin letnjim olujama i čudnim oblacima, Čarliz limunada mi je brzo postala omiljena a Moritz sladoled je stari favorit.

25_Fotor_Collage

 Komplet kafa u Kandaharu, vino na Terassi, cveće na pijaci i deo enterijera u Smokvici.

33_Fotor_Collage

 Još jedan pogled na ušće Save u Dunav sa Kalemegdana, divan opuštajući dan van grada, užurbani dan u gradu i nova Lancome Grandiose maskara koja me je prijatno iznenadila pa joj uskoro posvećujem i post.

1_Fotor_Collage

Dugo očekivani odmor + malo kozmetičkih noviteta.

5_Fotor_Collage

 Sephora noviteti za ovu jesen. Još malo Beograda. Nikel – hrvatska prirodna kozmetika od skora dostupna i u našem DM-u. Nesvakidašnji Make Up For Ever događaj u Sephori koji je predstavio sjajne novitete.

9_Fotor_Collage

Kakvo je bilo vaše leto?

 

Komentari

comments

3 Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.