Danas smo svetlo sivkasto – smeđkasti, mnogo volim ovu boju, neutralna je i nude a opet nekako interesantna i nesvakidašnja, nije klasična rozikasta-bež-nude.

Ovo je lak iz prošlogodišnje Essie Resort kolekcije, formula mu nije baš savršena – slabije je pigmentisana, pa su bila potrebna tri sloja, povrh svega lak imam u mini verziji u kojoj je četkica mala i kratka i nekako kriva, pa je ravnomerno nanošenje bilo neka vrsta manje strašne noćne more, ali lakić se suši brzo i traje dosta dugo na noktima, lepo se sija, i boja mi se baš dopada, iako je sivkasta sa primesama bež dovoljno je svetla da prođe kao prolećna/letnja.

Essie u Srbiji može da se nabavi kod Nail Line iz Subotice, i cena mu je 595 dinara za 15 ml, dok su mini verzije lakova od 5ml 295 dinara.

.

.

.

.

.

.

Komentari

comments

6 Responses

 1. Avatar
  Jelena

  Ja sam trenutno u “vrištećoj” fazi, kada su lakovi u pitanju 😀 Ova boja je nekako svakodnevna 🙂

  Reply
 2. Avatar
  FashionMagnolia

  Eh šta ti je sudbina. ja sam danas ceo dan lupala glavu da se setim gde sam to pročitala o essie lakovima..i ne mogu da se setim bloga..i sad pogledam followere i vidim to ime bloga! ne mogu da verujem! stavljam te u bloglovin obavezno!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.