Nokti dana, iliti nails of the day, uvodim rubriku za dane kad mi se neobično sviđa boja laka za nokte, i ne mogu da izdržim a da je ne uslikam i ne objavim baš ovde, jer je napolju tako lepo i toplo i sunčano i prolećno ovih dana, a moj lak je tako plav i tako jarke boje i tako odskače i tako …. ne mogu da odvojim pogled od njega, to je Orly u boji Royal Navy, i jedan je od najplavijih plavih lakova koje  sam ikada imala, jelly teksture sa najsitnijim tirkiznim šljokičicama koje se vide samo pod određenim uglom ili na suncu, mnogo je lepši u prirodi nego na slikama i to je ono što ćete morati da mi verujete na reč, formula mu je odlična, na slici su tri tanka sloja, suši se brzo u ne tako sjajan finiš, ali jedan sloj top coat-a preko i voila!

 

.

.

.

.

.

.

Orly je na sajmu kozmetike koštao 660 dinara, da li je u prodaji ista cena ne znam, ali kontakt zastupnika za Srbiju možete pronaći ovde, flašice su ogomne i imaju 18 ml (3 ml više nego OPI) tako da je cena ok, i ako ste za interesantne i moderne boje u obliku kvalitetnog laka, od srca ga preporučujem.

.

Komentari

comments

5 Responses

  1. Avatar
    Tijana

    Boja je prelepa. Inace lak se moze kupiti sa sajta orly i cena mu je 668 dinara. To je u veleprodaju, a uskoro planiraju i da ponude Orly lakove i u maloprodaji 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.