Ako bismo pravili anketu među devojkama i ženama o tome kojih komada šminke se ne bi odrekle, verujem da bi maskara bila pomenuta najviše puta. Zasluženo, moram da primetim, jer zaista, uz malo maskare i bez mnogo truda, svake oči, koje god boje bile, krupne ili sitne, bademaste, okrugle ili sa spuštenim kapcima, uz par poteza četkicom postaju istaknutije, pogled dublji, a celo lice izražajnije. Maskara je, ako želite da delujete sređeno i malo drugačije za samo pola minuta, pun pogodak!

rimmel volume shake 05

Svi imamo različite trepavice i na njima volimo različite efekte, zato uostalom na tržištu i postoje razne varijante maskara. I proizvođači nas njima, čini mi se, zasipaju – nekad imam utisak da su upravo maskare polje na kome se najčešće lansiraju inovacije ili bar tako najavljuju uz neko novo, oku zanimljivo pakovanje.

Međutim, iz Rimmel-a nam ovih dana stiže nešto zaista novo: maskara zanimljivog naziva i još zanimljivijeg pakovanja – Rimmel Volume Shake, koja ima patentiranu tehnologiju mućkanja koja zvuči vrlo zabavno – ‘Shake-Shake’.

rimmel volume shake 01

O čemu se radi?

Znate kako izgleda šejker za koktele, u kome se mešaju, mućkaju i stvaraju omiljena nam šarena pića? Pakovanje ove maskare podseća upravo na šejker, a unutra se nalazi cilindrična mućkalica – šteta što pakovanje nije nekako providno pa da i to možemo da vidimo 🙂 Ona služi da se sam proizvod unutar pakovanja, inače sačinjen od jedinstvene kombinacije vode i voska, pretvori iz čvrstog u tečno stanje kada se bočica promućka.

Iz Rimmela nam obećavaju da će pomoću ovog patenta maskara trajati čak dva puta duže nego obična maskara, da će duže biti tečna i bez grudvica koje taaako ne volimo u svojoj maskari.

rimmel volume shake 03

Što se tiče same maskare, pakovanje je zanimljivo, posebno zbog oblika i težine: dosta je teža od ostalih maskara upravo zbog tegića u bočici.

Četkica je klasična, srednje veličine, dovoljno velika da se može naneti u svega par poteza, a opet dovoljno precizna da može da dopre i do kraćih trepavica u uglovima oka.

rimmel volume shake 02

Tekstura maskare je zaista tečna, dosta tečnija nego što smo navikli. Zbog toga, ona se izuzetno lako i brzo nanosi, klizi lagano preko trepavica i obavija ih u sjajnu crnu boju. Upravo zbog teksture, nije jedna od onih maskara koje umeju da zgrudvaju trepavice, ali najlepše izgleda nanesena u jednom ili dva sloja, jer već sa više njih, sklona je slepljivanju.

Ova maskara ne dodaje volumen, tek malo produžava trepavice, i prava je maskara ukoliko ih volite lepo definisane. Dobra je je za svaki dan, za one koji vole prirodan izgled- ja sam ipak ljubitelj onih dramatičnijih, koje dodaju više volumena.

Postojana je na trepavicama tokom celog dana, ni najmanje se ne mrvi i ne ostavlja fleke. Oni koji ne vole mnogo da se bave skidanjem šminke, voleće ovu maskaru jer se lako i brzo uklanja.

Na fotografiji imam dva sloja Rimmel Volume Shake maskare:

rimmel volume shake 06

Rimmel Volume Shake je dostupna u DM drogerijama, a za nekoliko dana će moći da se kupi i u Lilly drogerijama.

Novosti, akcije i zanimljivosti iz Rimmel sveta sada možete pratiti i na njihovom instagram profilu: Rimmel Srbija.

Komentari

comments

One Response

  1. Avatar
    Mary

    Probala sam ovu maskaru,blaga rec je reci da je katastrofa,toliko je tecna i nepogodna za nanosenje.Trepavice bolje izgledaju bolje pre nanosenja iste.A od pompeznog volumena ni “v”.Ukoliko prirodno imate nesto duze trepavice efekat je zaista jos otuzniji,izgledaju duplo krace bez mogucnosti da ih izvijete onako kako zelite.A da ne pominjem koliko moze da vam upropasti ostatak make up -a upravo zato sto je toliko tecna i svuda ostavlja crne tragove pogotovu ako je nanosite od korena trepavica.Zaista totalno razocarenje.Najgora maskara koju sam ikada u zivotu stavila na svoje trepavice.Da postoji mogucnost trazila bih da mi vrate novac nazad,ne vredi ni pet para.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.