Maj je mesec u kome Makeup & more blog slavi rođenadan. Ove godine čak sedmi po redu, a na tome mogu da zahvalim pre svega vama, dragi svi koji ga posećujete i čitate.

Zbog toga sam odlučila da ovaj rođenadan bloga proslavim poklonima za vas, za koje ćete moći da se prijavljujete svakih nekoliko dana tokom maja. Za prijavljivanje je potrebno popuniti Rafflecopter formular ispod fotografije, možete se prijaviti za jedan ili oba poklona, a kad se prijavljivanje završi, u ovaj post ću dodati nove poklone i sve tako 🙂

Pravila:

Za prijavljivanje je neophodno odgovoriti na pitanje u okviru formulara, dok je praćenje na Facebook-u i Instagramu samo opcija, dakle ukoliko želite.

U poklanjanju mogu da učestvuju svi koji imaju adresu u Srbiji, a možete se prijaviti do srede, 17. maja 2017. Posle toga u okviru ovog istog posta proglašavam dobitnike i objavljujem sledeći giveaway.

poklon #3

Nuxe Nuxellence Eclat

Nuxellence Eclat je fluid koji kožu čini glatkom i mlađom, namenjen svim tipovima kože i svim starosnim dobima. U pitanju je inovativna nega sa 10 patenata koja pomaže kožnim ċelijama da očuvaju optimalan nivo energije (pasiflora, anchusa, latice maka) i vidljivo otkriva mladalački izgled kože (latice nevena, semenke araukarije, hijaluronska kiselina prirodnog porekla, listovi đumbira). Ćelije kakaa i listovi masline ujednačavaju ten, dok koren biljke maca podstiče mikrocirkulaciju.   Nuxellence je obogaćen korektivnim pigmentima koji koži pružaju trenutan sjaj.

nuxe poklon
a Rafflecopter giveaway

poklon #4

Make Up For Ever maskara i sjaj

Make Up For Ever Smoky Stretch maskara trepavice produžava i razdvaja, psotojana je i ne kruni se, a četkica koju ima je precizna i doseeže čak i do najkraćih trepavica. Make Up For Ever Artist Plexi Gloss je savršen sjaj punog pigmenta koji je udoban na usnama, čini ih mekim, ne isušuje ih i može se pohvaliti odličnom postojanošću. Boja može da se nanese u jednom sloju, ili u dva-tri za potpuno prekrivanje usana. Ima inovativan aplikator za lako nanošenje, a boja je koralno crvena, savršena za leto. 

mufe poklon
a Rafflecopter giveaway

Srećno! 🙂


Završeni rođendanski Giveaway


poklon #1

Eucerin micelarna i Eucerin Elasticity Filler ulje za negu lica

Eucerin Elasticity Filler uljani serum nudi višestruke anti-age koristi. Negujuća formulacija – koja sadrži ulje Gospinog trna, Vitamin E i Arganovo ulje – poboljšava elastičnost, zateže kožu, podržava prirodnu otpornost kože i čini je glatkom. Posle nanošenja, koža je svilenkasta i meka.

Eucerin DermatoCLEAN 3 u 1 micelarni fluid za čišćenje je osvežavajući rastvor koji uklanja sve vrste šminke za oči i lice koje su rastvorive u vodi, pomaže koži da lakše diše, testiran je i dokazano kompatibilan sa osetljivom kožom i očima.

giveaway01
a Rafflecopter giveaway

poklon #2

Labello Neon Edition set balzama za usne

Svi znate za Labello, svi ste ga nekad probali, a danas vam poklanjami Labello Neon Edition balzame, koji imaju formulu i pružaju negu klasičnih Labello Original balzama, s tim što su upakovani u super šarena pakovanja koja svetle pod UV svetlom, dakle pravi su izbor za klabing 🙂

giveaway02
a Rafflecopter giveaway

 

Komentari

comments

15 Responses

  1. Avatar
    jasmina

    Srecan dodjendan!
    Da jos mnogo lepih recenzija nam pisete i delite lepe savete kao i do sada 🙂

    Euceriin serum taman za moje godine da malo lice podmladim 🙂

    Reply
  2. Avatar
    ana

    Cestitam na kvalitetnom radu i zelim ti da jos dugo proslavljas!

    Reply
  3. Avatar
    Jovanka

    Srecan rodjendan zelim vam sve najlepse sto se pozeleti moze 🙂
    Volela bih eucerin poklon ako ne izaberete.

    Reply
  4. Avatar
    Ivana

    Draga Zlatana,

    Srećan rođendan i hvala za divne poklone!

    Sve najbolje,
    Ivana

    Reply
  5. Avatar
    Dragana

    Srećan Rodjendan.Rado Vas čitam ali retko kad komenapišem …zato Vam želim još puuunooo..postova….

    Reply
  6. Avatar
    Nevena

    Poslala sam slucajno odgovor a tek sam se zanela u pisanje odgovora.Uh.
    Da dopisem-ne mogu Bio Oil ulja.Sa njim negujem kozu lica.

    Reply
    • Avatar
      Nevena

      Opet isto ? Ne mogu bez BB kreme.Evelin je moje otkrice.Posle xx krema koja sam probala zadrzala sam se na njoj.

      Reply
  7. Avatar
    Jelena

    Srecan rodjendan!
    Pokloni su preslatki, nekoga ces bas obradovati. 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.