“Kada prihvatiš izazov, sreća je na tvojoj strani”, poručuje Marija Šarapova, zaštitno lice parfema Avon Luck i jedna od najboljih teniserki sveta. Ovako je Avon najavio novi parfem u svojoj porodici, a njegovo zaštitno lice savršeno je oličenje duha sreće zarobljenog u ovim mirisnim bočicama.

avon-luck-03

Avon Luck je miris cvetno-orijentalne kategorije sa dodatkom voćnih nota. Kompozicija sastavljena od italijanskog bergamota, crvenog voća i mandarina kombinovanih sa belim cvećem i sandalovinom u samoj osnovi, širi pozitivne vibracije i garantuje dobro raspoloženje svakog dana, bilo da je on jesenji, zimski ili letnji. Blistave  i iskričave note sa daškom citrusnog i crvenog voća garantuju da će se ovaj parfem svideti svima i čini ga istovremeno jedinstvenim i univerzalnim. 

avon-luck-10

I pored toga, Avon Luck je nešto što će najviše obradovati mlađe generacije i one koji se tako osećaju – poslastica za ljubitelje nepretencioznih, osvežavajućih mirisa – iskričav i veseo, u početku svež i ležeran, a vremenom sve senzualniji, topliji i udobniji, postaje pravi jesenji dodatak koji će vas činiti srećnim i dobro raspoloženim od jutra do večeri. Meni zaista popravlja raspoloženje, i koristim ga već od jutra (što inače ne činim sa svim parfemima – neki jednostavno nisu za jutro), a u ovih desetak dana koliko ga nosim, dobila sam za njega mnogo komplimenata.

avon-luck-05

Na mojoj koži je intenzivan 3-4 sata, posle čega se oseća još nekoliko sati. Pozitivno sam iznenađena dodacima u ovoj kolekciji koji čine losion i sprej za telo: losion se oseća na koži satima nakon nanošenja, a sprej značajno produžava trajanje mirisa. Parfem stiže u vidu parfemske vode u pakovanju od 50ml, a po ceni od 2550 dinara će moći da se kupi od brošure 14 koja će važiti od 2. oktobra 2014. Avon Luck parfem, losion i sprej za telo dostupni su i u varijanti  za muškarce.

avon-luck-08

Avon Luck nam je predstavljen na vrlo interesantan način uz fantastične zalogaje i u sjajnom ambijentu restorana Salon 5 u Zemunu. Naime, imali smo zadovoljstvo da učestvujemo u radionici čija je tema bila sreća kao inspiracija i izazov,  pa smo uz pozitivnu atmosferu, razgovore koji teraju na razmišljanje i zanimljive aktivnosti kojima smo se na trenutak osetili ponovo kao deca, usvojili nove načine na koje sreću možemo da dostignemo i zadržimo.

Zaključili smo da svako treba da pronađe ono što ga inspiriše i bude hrabar da prihvati izazov, jer onda je sreća na našoj strani 🙂

926872_764598006912609_463826245_n_Fotor

avon-luck-17_Fotor

 

10 godina Avon akcije za borbu protiv raka dojke u Srbiji

Pokrenuta 2004, Avon akcija za borbu protiv raka dojke u Srbiji do danas je prikupila značajnu sumu da obezbedi potrebnu opremu za ranu dijagnostiku, podigne svest o važnosti prevencije i podrži programe koji pružaju neophodnu obuku i informacije ženama u borbi protiv raka dojke. Avon nastavlja kampanju #MilionRazloga, čiji je cilj da podigne svest o važnosti prevencije i rane dijagnostike, kao i da pomogne prikupljanje sredstava za podršku edukativnim i programima psihosocijalne pomoći ženama u organizaciji Nacionalne asocijacije obolelih od raka (NALOR).

Avon ružičasti proizvodi – kako da pomognete

Avon akcija za borbu protiv raka dojke sredstva prikuplja prodajom posebnih proizvoda sa ružičastom vrpcom, čiji je sav prihod namenjen podršci ovog programa. Kupovinom Avon ružičastog proizvoda direktno pomažete ženama i njihovim porodicama u Srbiji da pobede rak dojke, dok su istovremeno lep izbor za poklon za sve prilike.

Više informacija o Avon kampanji za borbu protiv raka dojke možete dobiti ovde.

avon-luck-13 avon-luck-16

 Da li ste probali Avon Luck? 

*PR uzorak

Komentari

comments

8 Responses

 1. Avatar
  Lara

  Nisam, i nisam naklonjena nesto tim parfemima iz kataloga, prvenstveno jer su jako malo postojani na mojoj kozi.

  Reply
 2. Avatar
  Anin Avon Kutak

  Uskoro mi stiže 🙂
  Cena u C14 je 2350 za parfem, pa ako se naruči loson i dezodorans su po 10din.
  Sjajan post. 🙂

  Reply
 3. Avatar
  Mell's corner

  Preslatka mi je bočica i jedino zbog nje sam ga htjela naručiti. 😀 Došao mi je danas katalog pa sam šnjofnula miris na njihovim stranicama i svidio mi se, ali kada sam pomirisala novi Far away gold zaboravila sam na Luck. 😀 Ylang-ylang, jasmin i vanilija su moje note <3

  Reply
 4. Avatar
  Snow

  Probala sam tester i jako mi svidio, bas kao i bocica. Jos se razmisljam da li da ga narucim, imam previse parfema. 🙂 Ali mami me, bas kao i novi Far Away Gold koji mi je pravi zimski parfem.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.