Prošle nedelje, na Facebook stranici bloga sam objavila nagradni konkurs koji je inspirisan Bioten #walkTALL kampanjom, koja traje od početka aprila, a završava se za nekoliko dana.

O samoj kampanji i ideji koja iza nje stoji, pisala sam u jednom od prethodnih postova, a na mom mini nagradnom konkursu od vas sam želela da čujem šta je to što vam pomaže da hodate ponosno i samouvereno, gde pronalazite snagu i inspiraciju, šta je to što vas pokreće…

LoveLife_0-1024x633

Oduševio me je odziv, oduševili su me vaši odgovori, oduševilo me je što i pored loših vesti i negativnih stvari kojih je više nego ikad, pored svakodnevnih problema i prepreka sa kojima se suočavamo, posebno kao žene, pored svega toga, vi pronalazite snagu da hodate ponosno.

I oduševilo me je saznanje da vas pokreću deca, njihova iskrenost i bezrezervna ljubav, njihove pametne glavice koje razmišljaju bistrije i logičnije od naših, odraslih.

I to što vas inspirišu majke, sestre, bake, žene u vašem okruženju. Što su vam inspiracija priroda, književnost, muzika, životinje, dobri ljudi i dobra dela koja činite. To što snagu i volju pronalazite u malim stvarima, što posle svakog pada ustanete i ponosno nastavite dalje, ma koliko teško bilo.

Bilo mi je teško da odaberem samo jednu dobitnicu poklon-paketa Bioten proizvoda, ali je to neko morao biti, a verujem da ćete se složiti sa mnom ako to bude Jelena Stojanović, koja je napisala:

Snagu i inspiraciju nalazim u deci. Posto mi je mladje dete dete sa posebnim potrebama i retkom bolescu koju ima jedina u Srbiji, nailazila sam na puno poteskoca, padova, nesanica, slomova….. Neopisivih u par reci….. Nemogucnost pomoci detetu, pomoci i na prikladan nacin objasniti sestri situaciju u kojoj se nalazi njena seka, objasniti zasto zbog nekih potreba za terapiju mladje cerke postoji nedostatak finansija za druge stvari, za ono sto druga deca imaju ona ne, odlazak na more ili cak negde u Srbiji…… Kad se sve skupi i pukne, fitilj postane kratak….. I kad pomislis da nema izlaza snagu vrate te male oci, te rucice koje me grle, najdrazi osmesi koji kazu “Mi to mozemo, idemo dalje”, ta njihova uzajamna ljubav i izrazi lica kad su zajedno ili kada se ponovo vide posle malo duzeg vremena, to kako se vole, cuvaju i paze, kad ih vidim kako se grle, podignu me iz pepela i ponovo mi uliju snagu za novi dan, za nove pobede i ne daju mi da pokleknem. Osmeh moje mladje cerke nakon njenih kriza svesti mi daje snagu i energiju za dalje, naucio me je da nema predaje, da moram da se borim za bolje danas, bolje sutra. Daje mi nadu da ce biti bolje. Tada se i meni osmeh na licu javi, dobijem energiju za sve zivotne prepreke i nove dane, motivaciju da zivot ucinim boljim, i da sve nedace ne gledam kao smetnje nego zivotne testove koje moram da polozim, i da shvatim ma koliko su one moja snaga, ja sam njima i svima oslonac, i da moram da budem jaka, da ne dozvolim da na mom licu vide ni suze ni tugu. Da nisu vazne ni skupe stvarcice, ni putovanja, ni sve ono sto se moze kupiti novcem, vec sitnice nas cine srecnim i to sto smo zajedno, i sto smo posle svakog pada opet na nogama jos jaci i slozniji.

bioten8

Bioten #walkTALL

Još jednom želim da vas podsetim da se #walkTALL kampanja uskoro završava, i da je ostalo još sjajnih nagrada koje će biti podeljene! 🙂

Sve što treba je da video ili fotografiju na kojoj hodate samouvereno pošaljete na walktall.rs!

Na ovoj online destinaciji ćete pronaći i galeriju ukoliko vam je potrebno malo inspiracije – tu su sve žene koje su odvažno podelile sa svetom kako hodaju uzdignute glave, pune samopouzdanja! A ako su mogle one, možeš i ti, i zato prigrli moć koju ti je priroda dala i hodaj samouvereno!

Nagradni #waklkTALL konkurs je otvoren do 18.juna 2016, a ja vam želim mnogo sreće!

Komentari

comments

One Response

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.