Da ste me u bilo kom trenutku u poslednjih nekoliko godina pitali da vam napravim top listu omiljenih parfema, predivni, čisti, romantični Chloe EdP bi uvek bio u samom vrhu. Potrošila sam do sada nekoliko bočica, uvek se iznova vraćajući njegovim oštrim, smelim, ali istovremeno elegantnim i nežnim cvetnim notama.

Kada se pojavio Chloe Love Story, sama njegova bočica je jednako odisala elegancijom i nežnošću, te sam pre i nego što sam osetila prve mirisne akorde, znala da će mi se svideti. Da li vam se dogodilo da vidite parfem, i po nazivu,  dizajnu ali i boji mirisne tečnosti, na prvi pogled znate da bi mogao da vam se svidi?  Upravo to mi se desilo sa Chloe Love Story – odmah sam znala da će to biti i moja ljubavna priča.

chloe-love-story-01

Chloé Love Story edt

Cvetan, svež i ženstveniji, Love Story je nova varijacija na temu istoimene parfemske vode koju je 2014. lansirala kuća Chloé.

Dizajn bočice Chloe Love Story toaletne vode inspirisan je katancem, i to onima sa poznatog pariskog “mosta ljubavi”, Pont Des Arts. Katanac, kao univerzalni simbol ljubavi, već dugo je deo i Chloe modne tradicije i često se kao ukras koristi na tašnama i aksesoarima ove kuće. Osim katanca, tu je i nežni dodir satenske trake nonšalantno vezane za bočicu, koji predstavlja moderan i prefinjen Chloé stav.

chloe-love-story-05

Parfem otvara  blistav i sjajan miris narandžinog cveta koji smiruje i opušta, a poznat je i kao simbol večne ljubavi, zbog čega se često nađe u bidermajerima. Toaletna voda je nežnija i senzualnija varijanta parfemske vode, sveža poput jutarnje rose, u kojoj osim cveta narandže dominira i cvet šljive otkrivajući blago osvežavajuće note, pojačane živahnim akordima nasturcije koji donose bezbrižnu radost, što Love Story čini nežnom ali karakternom cvetnom arijom.

chloe-love-story-03

I upravo takva je ova ljubavna priča: bezbrižna, živahna, čista, nežna, ali na poseban način. Chloe me podseća na miris sunčanog jutra, čiste baršunaste kože, elegantne beline i ženstvenog, prefinjenog, ali treperavo nemirnog duha.

Na ljubav.  I na slobodu.

chloe-love-story-08

Na koži se Love Story zadržava nekoliko sati, što je očekivano s obzirom na to da je u pitanju toaletna voda. Ovaj miris očaravajućih cvetnih nota bio je moj idealan pratilac tokom prolećnih dana, ali se radujem i letu koje ćemo zajedno provesti.

Sjajan je kao dnevna, ležernija varijanta, nije napadan pa može biti odličan izbor za posao i neke manje svečane prilike, ali ako volite ženstvene i prefinjene note, lako ćete se odlučiti za njega i u glamuroznijim prilikama.

Jedan je od retkih parfema koje mogu da nosim i od ranog jutra, a da njegov miris ne smeta mom još nerazbuđenom nosu, već da podiže raspoloženje.

chloe-love-story-06

I još jedan razlog što mi je upravo ovaj miris tako prirastao srcu, leži u ideji i trudu da se na primerak koji sam dobila na poklon, ugravira baš moje ime, tako da je dobro raspoloženje zagarantovano kad god se uhvatim za bočicu i poželim da mi Chloe Love Story ulepša dan 🙂

chloe-love-story-02

Ukoliko volite cvetne mirise koji nisu previše slatkasti, već nežni i čisti, Chloe Love Story bi vam mogao postati novi omiljeni parfem, baš kao što je i meni 🙂

Komentari

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.