Lierac je brend sa dermatološkim pristupom u razvoju kozmetičkih preparata. Nega koju predstavlja Lierac je svojevrstan hibrid estetske medicine, bioloških istraživanja i delotvornih prirodnih supstanci. Preparati za rešavanje različitih problema kože i borbu protiv znakova starenja, prepoznatljivi su po efikasnosti i onom savršenom francuskom doživljaju zadovoljstva za sva čula.

lierac01

Lierac ima linije nege lica i tela koje omogućavaju da birate prema potrebama kože i vašim željama – od onih za hidrataciju, preko inspirisanih mezoterapijom, sve do linija za lifting ili totalni anti-age efekat.

lierac03

MAGNIFICENCE je prva Lierac linija za negu kože koja kontroliše starenje u samom nastajanju.

Poznata je po istoimenoj kremi i serumu, koji su, interesantno, zaista crvene boje. Međutim, ja sam isprobala drugu kremu iz ove linije: u pitanju je dnevno-noćna gel krema namenjena normalnoj i mešovitoj koži, koja me je osvojila već posle prvih par dana, a potpuno me očarala nakon nekoliko nedelja korišćenja.

Što se aktivnih komponenti tiče, u svom sastavu ova krema ima Lierac-ov moćni anti-age sastojak D-Glyox Complex u količini od 3.5%, 5% hijaluronske kiseline, matirajući pirinčani prah, hidrirajuće sastojke i vitamine C i E.

lierac09

Pakovanje je luksuzno – u pitanju je staklena crvena teglica sa kojom se dobija i špatula, što je plus, jer je umakanje prstiju u teglicu kao što znamo, veliki no-no 🙂

Mirisima Lierac preparata se posvećuje posebna pažnja, te su oni formulisani pažljivo i od probranih nota.

Zbog toga većina njihovih preparata miriše prilično intenzivno. Kod Magnificence gel kreme to je vrlo prijatan, cvetni miris koji se po nanošenju zadržava na koži neko vreme. Onima koji ne vole mirise u kozmetici se ovo neće dopasti, ali meni se sviđa i pruža taj posebni “francuski” ugođaj.

Ova krema predstavlja istinski luksuznu negu, jer osim pakovanja i mirisa, posebnom uživanju dok se nanosi doprinosi i fina, lagana i svilenkasta tekstura koja se topi pod prstima, savršeno lepo razmazuje i vrlo brzo upija u kožu. Zbog toga što se fino razmazuje, količina potrebna za jedno nanošenje je minimalna, pa bi pakovanje od 50 ml uz svakodnevno korišćenje moglo potrajati i nekoliko meseci.

lierac04

Koža je posle nje blago matirana, ali ne dobija onaj umrtvljen mat izgled, već fin i baršunast. Veliki plus ove kreme je što kad je nanesem, znam da sam mirna što se prosijavanja tiče bar 5-6 sati, uprkos mojoj prilično masnoj t-zoni, a istovremeno je koža hidrirana sve do kraja dana.

Silikoni u sastavu svakako doprinose prirodno svežem i glatkom izgledu kože (a takva je i na dodir), ali ukoliko sa istim nemate problema u smislu preosetljivosti, kao što ni sama nemam, taj trenutni efekat koji Magnificence gel krema daje kompletnom licu će vas oduševiti.

Sve ovo je čini odličnom dnevnom kremom i podlogom za šminku/puder.

Što se noćne nege tiče, onima koji imaju masniju kožu bi mogla da bude dovoljna, dok sa mojom kombinovanom, posebno u ovom zimskom periodu, ipak tražim pomoć nešto bogatijih tekstura.

lierac06

Oni koji imaju normalnu, mešovitu ili masnu kožu i godine u kojima je poželjna anti-age nega, znaju koliki problem može biti pronalaženje dobre kreme protiv starenja koja blago matira i ne masti lice, ali ga istovremeno dobro hidrira i neguje.

Sve to, uz trenutni efekat glatke i zdrave kože, daje upravo Lierac Magnificence gel krema svima koji žele da priušte svakodnevni luksuzni ritual nege.

U okviru linije dostupna je i varijanta kreme za suvu kožu.

Lierac kozmetika se može kupiti u bolje opremljenim apotekama i Metropoliten parfimeriji, a cena Magnificence dnevno-noćnog gela protiv bora za normalnu i mešovitu kožu je 9910 dinara.


*PR uzorak

Komentari

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.