O Llums brendu koji se može naći u Lilly drogerijama pisala sam vam u ranijim postovima, a u jednom od njih i predstavila kompletnu Llums Cosmetics kolekciju. Danas vam pišem o novitetima koji su u Llums pristigli u poslednje vreme: većina ih je šljokičasta – bling bling 🙂 – a pripadaju kolekciji Glam Supreme.

llums-noviteti 01

Za početak, tu su Glam Supreme Eyeshadow, kremaste senke koje su dostupne u četiri nijanse. Ja sam isprobala belu i zlatnu, a u ponudi su još srebrna i pink. Senke su upakovane u praktičnu tubicu sa uzanim dugačkim aplikatorom, tako da se količina može baš precizno dozirati, što je odlično s obzirom na to da su pigmentovane i da je za kapak potrebna minimalna količina.

Llums Glam Supreme senke su kremaste, glatke, fino se nanose i lako i ravnomerno razmazuju. Kad se osuše, posle nekih pola minuta od nanošenja, zaista su postojane, čak i na mojim masnim kapcima. Sviđa mi se što se jednim slojem dobija glamurozan, ali suptilniji izgled, a vrlo lako se nadograđuju i sa više slojeva mogu izgledati baš dramatično, za neke posebne večernje prilike. Najlakše mi je da ih nanesem prstima, mada se lepo nanose i četkicom, posebno sintetičkom.

Nijansa Pearl je beličasta sa jako sitnim belo-srebrnastim šljokicama, dok je nijansa Gold, kao što joj naziv kaže, zlatasta sa zlatnim i srebrnim šljokicama koje su takođe vrlo diskretne i senkama daju sedefast izgled. Cena im je 369 dinara.

llums-noviteti 02

Llums Fixing Spray je fiksator za šminku, koji odlično radi taj posao za vrlo povoljnu cenu. Može se naprskati na kraju šminkanja, kako bi šminka bila duže postojana, ali pomaže i ako želite da osvežite šminku tokom dana, ili ukoliko želite da osvežite i “ublažite” mat izgled ili puder jače prekrivne moći. Brzo se suši, nije lepljiv i skoro i da nema nikakav miris. Malo i praktično pakovanje od 50ml je must-have u mojoj kozmetičkoj torbici 🙂

Cena fiksatora je 399 dinara.

llums-noviteti 03

O Llums Lip Loving ruževima ste mogli da čitate i ranije kod mene na blogu (odličan odnos cene i kvaliteta), a sada su se ovoj liniji pridružile još dve intenzivne nijanse: 04 Nigt Fever, tamnija zagasito crvena i 12 Boudoir Violet, vrlo zanimljiva i jedinstvena tamno ljubičasta. Obe su dušu dale za specijalne prilike, vrlo su intenzivne, posebno kad se nanesu u više slojeva, kremaste i udobne na usnama a traju nekoliko sati, što je odlično za ruževe koji nisu potpuno mat. Lip Loving karmini se prodaju po ceni od 259 rsd.

llums-noviteti 04 llums-noviteti 05

unnamed (1)

Sledeći novitet su Llums Glam Supreme Gloss, sjajevi za usne sa šljokicama. Za razliku od klasičnih Llums sjajeva, ovi su manje pigmentovani ali prepuni najrazličitijih šljokica. Tako su dostupne nijanse 01 Gold, topla zlatasta sa zlatnim i žućkastim šljokicama, 02 Pearl, bela sa šljokicama koje se presijavaju u svim bojama, i 03 Pink, tamnija roze sa raznobojnim šljokicama. Iako šljokičasti, ovi sjajevi nisu mnogo napadni a odlično se kombinuju sa ruževima za usne u raznim bojama. Imaju diskretan slatkasti miris i skoro da nisu lepljivi na usnama. Cena – 289 rsd.

llums-noviteti 06llums-noviteti 07

I poslednje u ovom postu, ali ne manje važno, jer lakove obožavam, su nove nijanse za nokte: lakovi Llums Glam Supreme. U pitanju su tri različita, i svaki je lep i poseban na svoj način. Gold je zagasito zlatne boje, Glitter, kao što mu naziv govori, je prepun sitnih šljokica koje se preesijavaju u svim bojama i nešto krupnijih zlatnih šljokica, dok je Snowflake zaista jedinstven i prelep: u pitanju je providna baza sa sitnijim i krupnijim šljokicama od kojih su neke sjajno bele, a neke bele ali se prelivaju u nijansama od rozikaste do plavičaste. Na noktima imam po dva sloja svakog laka, i nadam se na fotografijama bar nazire koliko su zanimljivi. Cena im je 229 dinara.

llums-noviteti 08 llums glam supreme lakovi

llums-lakovi

Llums Glam Supreme lakovi: 1. Glitter 2.Snowflake 3.Gold

llums-noviteti 09

Llums proizvodi se mogu kupiti u Lilly drogerijama ili naručiti na njihovom sajtu (sa 5% popusta), a novosti u vezi Llums Cosmetics možete pratiti i na njihovoj Facebook stranici ili na Instagramu.

*Tekst u saradnji sa Llums Cosmetics.

Komentari

comments

2 Responses

    • Zlatana
      Zlatana

      Pa iskreno, s mukom, kao i ostali 🙂 Zlatni i beli nešto lakše, ali Glitter, posebno ako se nanese u više slojeva (ili u debljim slojevima) da pokrije nokat skroz, ne tako lako 🙂

      Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.