Ne tako davno, uplovili smo u jedno od najlepših godišnjih doba i razbaškarili se uživajući na prolećnom suncu, ali nas vrućine iz dana u dan opominju da nam uskoro stiže i leto. Zato je majski Purity Box prava prilika da obradujete sebe, svoje lice i telo, i na najbolji način ga pripremite za vrele dane koji nam dolaze, bilo da planirate da ih provedete u gradu ili na plaži.

pb maj 01

Već sam pisala o samom konceptu Purity Box-a – to je kutija sa nekoliko proizvoda i uzoraka koja svakog meseca stiže na vašu adresu. Možete se pretplatiti na mesečnom nivou, ali i za tri ili šest meseci unapred, što donosi posebne pogodnosti (a i još dodatnih iznenađenja – mame sa važećim članarinama od 6 ili više meseci stiču mogućnost dobijanja poklona za bebe i decu u svakom izdanju PB kutije, rođendanske čestitke i poklone). Proizvode koje ste isprobali i koji su vam se svideli, potom možete lako i brzo naručiti u njihovoj online prodavnici.

pb maj 02

Purity Box za maj je upakovan u ljubičasto-rozikaste tonove, i u njemu nas čekaju Biomedis serum za negu kože sklone celulitu, komad nakita Sarah&Mom Jewlerry, Beauty Made Easy blot papirići, Cleanic vlažne maramice, kao i uzorci Nikel kokosovog maslaca, Keims preparata za umivanje i Keims noćne kreme.

pb maj 03

Sarah&Mom Jewellery narukvica

Novo izdanje kutije, osim kozmetičkih proizvoda, ovog meseca krasi i lepo iznenađenje u vidu aksesoara. To je narukvica – meni je stigla jedna divna i nežna, pastelno roze boje sa ružicom, a nju potpisuju Sarah & Mom Jewelerry, tim koji se bavi izradom nakita. Ovo je baš lep dodatak kozmetičkim proizvodima koji se nalaze u kutiji, i mislim da nema ženske osobe koja mu se neće obradovati 🙂 Narukvice se mogu kupiti i preko Purity Box sajta, po ceni od 800 rsd.

pb maj 04

Beauty Made Easy Oil Blotting Sheets (80 kom)

Odavno već koristim Beauty Made Easy papiriće za matiranje, potrošila sam mnogo pakovanja do sada, a usput sam zarazila i drugarice 🙂 Povoljni su, ima ih dosta, tanki su i fini ali lepo upijaju masnoću i lice ostavljaju umereno matiranim. U dugoj karijeri moje masne T-zone, isprobala sam mnogo papirića ovog tipa i dosta njih je nekako natopljeno prah puderom i ostavlja trag na licu (i svuda okolo), ali sam ovima baš zadovoljna. Značajan faktor je i korektna cena, a BME  blot papirići se mogu nabaviti za 262 dinara.

pb maj 05

Cleanic vlažne maramice (15 kom)

Još jedan dodatak u ovoj kutiji su Cleanic osvežajuće maramice. Ne znam šta bih posebno napisala o njima, osim… zgodne za poneti, fino mirišu, uvek dobro dođu… i tako 🙂

pb maj 06

BIOMEDIS Serum za negu kože sklone celulitu (200ml)

Biomedis je hrvatski brend koji se može pohvaliti preparatima od prirodnih sastojaka, a ovog meseca nam Purity Box donosi priliku da isprobamo jedan takav proizvod protiv celulita. Kažemo protiv celulita, a u stvari mislimo na ublažavanje simptoma istog, jer već i ptice na grani znaju da je za dobijanje rata protiv ove uglavnom ženske napasti, neophodno promeniti način života, što uključuje fizičke aktivnosti, zdravu ishranu i unošenje veće količine tečnosti.

Serum miriše intenzivno, na biljke, a tekstura mu je poput mleka ili losiona za telo. Fino se razmazuje i čini mi se da bi ovih 200ml moglo da potraje dosta dugo. Koža ga brzo upija i već posle prve upotrebe se čini glatkom i svilenkastom na dodir. Ovaj serum sa ekstraktom bršljana, algama, zeolitom i mnogim uljima u sastavu, ali i ostale Biomedis proizvode (o kremi za problematičnu kožu, na primer, sam čula mnogo pohvala) možete poručiti ovde. Redovna cena seruma za negu kože sklone celulitu je 3600 dinara za 200ml.

pb maj 07_Fotor_Collage

NIKEL kokosov maslac sa šargarepom (tester br. 1, 30ml)

Kad se izborimo sa celulitom, vreme je za kupaći kostim, to jest plažu 🙂 Znamo kako su sunčevi zraci štetni, ali uglavnom volimo i preplanuli ten. Nikel u svojoj ponudi ima savršen proizvod baš za sunčanje i plažu, a u pitanju je fini kokosov maslac. O njemu sam, kao i opširnije o Nikel brendu, pisala u jednom od ranijih postova, pa ću sada samo ponoviti da nestvarno dobro miriše i baš asocira na leto, sadrži i šargarepicu koja, kao što znamo podstiče proces potamnivanja kože i pomaže da se preplanuo ten zadrži što duže, mastan je i gust ali se među prstima topi pa je baš mala količina dovoljna, zbog čega je vrlo izdašan. Sjajna je stvar za letnju kožu koja je često isušena pod uticajem vode i sunca, a svoj primerak možete poručiti ovde, po ceni od 2030 dinara za 250ml.

pb maj 09

KEIMS Pure Revival Skin Booster za umivanje (tester br. 2, 15ml)

Još jedan proizvod koji koristim, volim i o kome sam pisala na blogu u jednom od ranijih postova o preparatima za čišćenje lica. Keims je španski brend čija se ponuda sastoji od nekoliko linija, a Pure Revival je karakteristična po tome što sadrži antioksidanse, vraća koži elastičnost i ublažava znake starenja. Skin Booster za umivanje ima drugačiju teksturu od one na koju smo navikli kod klasičnih gelova – malo je gušća i podseća na pastu. Lepo čisti lice i skida šminku, a kožu lica ostavlja nežnom i mekom. Ima blag i suptilan miris koji se ne zadržava na koži, a koristi se tako što se detaljno utrlja u kožu a potom ispere vodom. Može se poručiti ovde, po ceni od 2120 dinara za 125ml.

pb maj 10

KEIMS Pure Revival Sublime noćna krema (tester br.3, 15ml)

Još jedan proizvod iz Pure Revival linije koji se našao u ovomesečnom Purity Box-u u vidu izdašnog 15-mililitarskog testera je noćna krema. Fin i nenapadan miris koji karakteriše i ostale Keims proizvode koje sam do sada isprobala, i nežna tekstura koja se veoma brzo upija u kožu ne ostavljajući masne tragove, su utisci koje sam o ovoj kremi stekla nakon prvih nekoliko upotreba. Videćemo kako će se pokazati na duže staze, ali imam velika očekivanja s obzirom na formulu koja sadrži termalnu vodu, crveni čaj, vitamine C i E i ginko bilobu između ostalih sastzojaka. Cena ove kreme je 3600 dinara za 50ml.

pb maj 11

Sadržaj i opise proizvoda koji ulaze u ovomesečni Purity Box možete pogledati i na ovom linku, gde ćete naći i detalje o sadržaju kutije namenjene muškarcima.

Proizvodi za naredni Purity Box su poznati unapred, a isporuka se vrši dva puta mesečno: za one koji poruče do 7. u mesecu kutija će biti isporučena do 10, a za one koji poruče do 22. u mesecu, isporuka će biti tokom zadnje nedelje tog meseca – tako da, ukoliko i vi želite ovakvu majsku kutiju, imate još nekoliko dana da je poručite.

Cena jedne kutije je 1400 dinara (sa već uračunatim troškovima poštarine), plaćanje je moguće karticom ili uplatnicom, a ukoliko se pretplatite za više meseci, cena je povoljnija. Pretplata se može nekom i pokloniti, a moguće je skupljati bodove lojalnosti za svaku kupovinu, za predloženu prijateljicu i za komentar o proizvodu iz PB-a, koji se mogu iskoristiti u obliku popusta pri kupovini.

Novosti o Purity Boxu možete pratiti i na njihovoj Facebook strani, a u toku je zanimljiva akcija za sve tinejdžere – Purity Box Junior – koji vole prirodne proizvode, ali i da pišu o kozmetici i modi, a o detaljima i načinu na koji se možete prijaviti, više ćete saznati ovde.

pb maj 13

Kako vam se čini majski Purity Box?

 

*Partner posta – PurityBox. 

Komentari

comments

One Response

  1. Avatar
    Јована

    Ова кутија је феноменална! Свиђа ми се што се зна унапред шта је унутра, а и ако се неко одлучи да не погледа, већ да се изненади, добиће вредне, квалитетне и применљиве производе. Нисам је до сада поручивала, али планирам у неком тренутку. Узела бих и ову, али пошто има пречих стварчица за куповину, вероватно ће поручивање кутије сачекати још који месец (додуше, никад се не зна 🙂 ).

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.