Zato što je danas nedelja, zato što je nedelja dan za opuštanje, zato što je kraj leta, a najviše zbog toga što pokušavam da uhvatim poslednji voz za “letnje” postove koje nisam stigla da objavim prošlih meseci, zbog svega toga danas na blogu samo nekoliko rečenica uz fotografije Nails Inc. Ice Cream & Sprinkles seta od 3 mini laka za nokte, inspirisanih, naravno, sladoledom.

nails-inc-ice-cream-005 nails-inc-ice-cream-006

nails-inc-ice-cream-001 nails-inc-ice-cream-003U pitanju su sledeći lakovi (nokti i dalje nisu moji, jer su gori nego ikad, pa sam opet imala modela za fotografisanje, Jasminu): Charing Crossroad – bledo rozikasto pastelni kremasti, Upper Regent Street – prava čokoladno braon, i Ladbroke Square – mlečna mint nijansa sa ljubičastim, plavim i zelenim gliterom. Svi se lepo nanose i brzo suše (rozikasti pomalo ostavlja linije, pa su potrebna bar 2 sloja), dugo traju na noktima, a najlepši mi je naravno šljokičasti, mada je i roze lep, dok braon nekako nije moja boja laka za nokte 🙂 Nails Inc. lakovi se mogu kupiti u Sephora parfimerijama, a o još nijansi ovog proizvođača možete videti u nekim ranijim postovima.

nails-inc-ice-cream-007 nails-inc-ice-cream-011nails-inc-ice-cream-008 nails-inc-ice-cream-009 nails-inc-ice-cream-010

 

 

Proizvodi prikazani u ovom postu poslati su mi od strane proizvođača/uvoznika/PR, ali ta činjenica ni na koji način ne utiče na moje mišljenje o proizvodu koje je, kao i uvek, potpuno iskreno. Više informacija ovde.

Komentari

comments

18 Responses

  1. Avatar
    Aleksandra

    Kako su ih lepo upakovali, pa ko da ih ne kupi? 😀
    Prva dva su mi mnogo cakana, a braon ne volim (mada razumem da je i on morao da se pojavi, u ulozi čokolade)

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.