Ovo je prva stvar koju sam kupila od Too Faced, dugo sam obilazila njihov stalak u Sephori, razgledala i isprobavala uglavnom bronzere, jer ih imaju bas veliki izbor. Onda sam na netu procitala neki tekst o njihovim senkama, tacnije o ovoj boji – Label Whore, i pomislila kako je moram probati, jer mi se na prvi pogled (preko ekrana) dopala.

Kad sam je probala na ruci, znala sam da je moram imati! Tekstura je divna, svilenkasta i mnogo se lepo razmazuje, senka je bas jako pigmentisana i treba je staviti zaista jako malo da bi se dobio super efekat.

Senka u kutijici izgleda tamno siva sa sitnim zelenim cesticama koje se presijavaju. Kad se namaze boja je vise tamno braon, onako nekako kestenjasto braon (vuce malo na crvenkasto ta braon, bar na mojoj kozi) sa mnogo zelenih jako sitnih nevidljivih cestica (nisu sljokice, nego vise kao neki zeleni sedef). To zeleno se naravno divno presijava na svetlu, pa iako mi je tesko da precizno opisem ovu boju (a tesko je i uslikati) od srca je preporucujem, jer tesko da se nekom ljubitelju nece svideti.
Jos jedan plus ova senka dobija zato sto je postojana, a boja je izrazajna cak i bez podloge.
Cena je oko 1400 dinara i moze se nabaviti u Sephora parfimerijama u Beogradu (Delta City, Soping centar Usce).

 

Komentari

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.