Evo nečeg i za nas koji volimo da se zacrnimo oko očiju. Kao što joj samo ime kaže, Black paleta je stvarno crna. I spolja i unutra. Sastoji se od 6 senki koje su nenormalno dobro pigmentisane i postojane, mini izdanja 24/7  olovke za oči u nijansi Zero i mini pakovanja baze za senku Primer Potion u nijansi Eden (potpuno mat nude nijansa).

Senke u okviru seta su Black Dog – najcrnja mat crna, Barracuda – metalno tamnosiva sa sitnim sivim šljokicama,  Jet – šljiva ljubičasta boja sa sitnim plavkastim šljokicama, Sabbath – tamnoplava sa plavim gliterom, Cobra – tamno braon sa zlatnim i zelenkastim gliterom i Libertine – tamno zelena sa zlatastim i zelenim sitnim šljokicama.

Obzirom da imam nekoliko setova Urban Decay senki, očekivala sam malo više i od ovih: sama tekstura im je ok, ali ne tako mekana i svilenkasta kao što sam se nadala, pa iako su fantastično pigmentovane i dugotrajne, dosta su neuredne za nanošenje što mi pomalo smeta. Druga stvar koja nekom može da zasmeta: nanesene na kapke, sve ove senke deluju vrlo slično. Sve su u osnovi crne sa šljokicama raznih boja iako swatch na ruci to ne prikazuje.

Ovo mi je prvi put da probam njihovu bazu za senke u nijansi Eden (do sada sam imala samo onu regularnu varijantu Urban Decay Primer Potion-a) i iako odlična (čini da senke stvarno ne mrdaju po ceo dan, a možda i danima, ko zna) ne čini mi se kao najsrećnije rešenje uz ovu paletu, iz prostog razloga što je mat, previše suva i samim tim otežava blendanje ovih senki što je kod tako tamnih boja vrlo bitna stvar.

Pakovanje je kartonsko, ali lepo i čvrsto. Takođe, ova paleta je po dimenzijama je vrlo prikladna za poneti sa sobom u tašni i slično. Senke imaju svaka po 1 g što je obzirom na pigmentisanost solidna količina.

Najzad, ovo nije paleta za svakog: ko nije ljubitelj crnog na očima neće joj pronaći namenu, a i cena joj nije mala obzirom da u njoj sem crnog, druge boje nećete videti ili ćete ih videti tek na drugi pogled. Praktični će se pre zadovoljiti nekom paletom sa više nosivih boja i eventualno jednom ili dve sivo crne, a ja ću je ipak sa uživanjem trošiti vrlo, vrlo dugo jer je za dramatičan efekat potrebna samo mrvica neke od ovih senki. Ali ako ste bar malo kao ja, možete ih pronaći u Sephora parfimerijama za oko 4000 dinara.

.

.


.

Još fotografija možete pogledati u galeriji:

.

Komentari

comments

6 Responses

 1. Avatar
  Jelena

  na mojim ochima su sve crne, nekako isto crne.. zapravo nekako mi je to igranje senkama na minumumu #malikapci kmek

  Reply
 2. Avatar
  Maybe

  predivna je! mislim da i netko tko nije ljubitelj crnog, treba imati ovu paletu jer su to boje koje se uvijek sa svima mješaju i dobro stoje, barem kao nijanse.

  Reply
 3. Avatar
  Vanja

  super su mi boje, i ja volim te crne, ali jeste malo mnogo odjednom da se da, mada opet, ima i bas dosta boja, plus cuveni primer! 🙂 divnooo! 🙂

  Reply
 4. Makeup&more
  Makeup&more

  U Sephora parfimerijama u Beogradu (Ušće, Delta City), i mada ih nemaju u standardnoj ponudi, otprilike jednom godišnje pred novu godinu dobijaju neke palete i sl. Mada ovih Black paleta ima još u Ušću, baš sam pre neki dan videla, i to su na popustu (oko 2000 din).

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.